november 20

Japans gamle kunsthåndværk overlever på sej viljestyrke

0  comments

Asger Røjle Christensen

Jeg føler selv, at jeg fik en ny indsigt i går, da jeg besøgte to gamle hædersmænd, som er traditionelle kunsthåndværkere her i Kaga-området, og da jeg bagefter snakkede om besøgene med kolleger, der deltager i den samme pressetur, som jeg er med på.

Det kom der denne her “forkant” ud af på mit nyhedsbrev/paysite ved navn www.forkant nu.

Jeg har valgt at lade denne forkant stå, så den er tilgængelig for alle og enhver. Og jeg har også valgt at slå lidt ekstra på tromme for den på diverse sociale netværk. Den illustrerer nemlig så fint, hvilken type små analyser med ny indsigt, som jeg – midt i en valgkamp-tid – også gerne vil gøre til forkanter.


Tags

forkant, Kaga, kunst, kunsthåndværk, lokalsamfund


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}