september 4

Hope Tourism – rejse til Tohoku i september 2020

0  comments

Asger Røjle Christensen

Hvem har lyst til sammen med mig at rejse ned langs Japans nordøstlige kyst i september 2020 og opleve områdets fascinerende natur, kultur, historie – og seje befolkning?

​Vi skal se og opleve, hvilke fabelagtige ressourcer og hvilke eventyrlige fortællinger denne kyststrækning rummer. Det er hele tiden på baggrund af den katastrofe, der skete i 2011, hvor området blev ramt af en ødelæggende tsunami, der tog 19.000 menneskeliv. Men min rejse er en turistrejse, ikke en studietur. Vi skal ud på landet og have nogle gode oplevelser sammen – og undervejs møde et helt andet Japan end det, man møder ved de gængse rejsemål.

Vi rejser i en mindre gruppe på højst fjorten deltagere. Som programmet nedenfor viser, når at at komme rundt og opleve en hel masse, men tempoet er ikke så hårdt, at vi bliver stressede, og programmet er med vilje mindre presset, end det er ved mange andre grupperejser i Japan.

Der bliver afrejse fra København 10. september og hjemkomst 23. september. Regn med en pris på 27.500 kroner pr. deltager for fly, overnatninger, transport, entreer, velkomst- og afskedsmiddag samt mit honorar. Tillæg for enkeltværelse er 2500 kroner. Og børnerabat er 3000 kroner (for børn under tolv år). Et mere omfattende program, som løbende vil blive opdateret, kan findes her.

Er du interesseret, så skynd dig at sende mig en email på arc@asgerrojle.com . Så hører du snarest fra mig.


Tags


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}