september 13

On the road again

0  comments

Asger Røjle Christensen

On the road again. I disse uger ophæver Japan omsider de sidste corona-rejserestriktioner for turister og almindelige rejsende. Det betyder blandt mange andre ting, at jeg omsider er klar til et comeback med rejser og kurser i Japan. Åh, hvor er det godt.

Her i efteråret har jeg en enkelt Albatros-rejse, der begynder om et par uger. Men næste år bliver i sandhed et travlt år - og det glæder jeg mig meget til.

Tillad mig at reklamere for to utraditionelle rejser i efteråret 2023, hvor jeg selv har designet det hele og stiller op som rejseleder. To rejser, som vil bringe deltagerne nye steder hen og give afsæt til en masse gode snakke om nutidens Japan og dets historie og kulturhistorie.

Dels bliver der omsider mulighed for at gentage min rejse ned langs Japans nordøstlige kyst, som jeg første gang gennemførte i 2019, i forbedret udgave (den 7.-20. september 2023). Den såkaldte Tohoku-kyst blev i 2011 ramt af en forfærdelig tsunami, men min tur handler om, at det uanset katastroferne dengang er et fabelagtigt område at besøge. Den handler langt mere om genopbygning i området end om selve katastrofen. Læs om rejsen her.

Og dels har jeg lavet en helt ny "nord-syd-rejse", hvor vi i det flotteste efterår skal både besøge Japans nordligste ø Hokkaido og den sydlige ø Kyushu (23. september-7. oktober - men uden fly til og fra Japan inkluderet), og hvor historie og kulturhistorie er ekstra meget i fokus. Læs om rejsen her.

Endelig har jeg allerede om foråret to spændende Albatros-rejser, hvor jeg kan fortælle, at det efter planen vil være mig, der er rejseleder, og hvor vi også sammen vil udforske hjørner af Japan, som er nye for de fleste.

"Sakura Festival" med afrejse 16. februar. Læs om rejsen her.

"Geishaer, shuguner og samuraier" med afrejse 5. april. Læs om rejsen her.

Jeg har også andre kurser og rejser i Japan næste år - men de er enten udsolgte eller markedsføres ad andre kanaler. Så det bliver dejligt travlt - hvis der ikke kommer en ny pandemi.

Vore dages Japan er et sammensat og modsætningsfyldt samfund - men det er og bliver et trygt og fantastisk rejseland. Godt at nogle flere af jer nu igen får mulighed for at opleve det.


Tags

asger røjle christensen, comeback, japan, Japanrejse, rejser


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}