juni 16

Kirsebærtræ i Japan gav Anne-Marie håb

0  comments

Asger Røjle Christensen

Anne-Marie Ozaki fra Vedbæk mistede sin tunge, men overlevede sin kræftsygdom. Jeg var med på rejsen, da hun i foråret besøgte det kirsebærtræ på “den danske bakke” tæt ved det ødelagte Fukushima-atomkraftværk i det fjerne Japan, som hjalp hende med at holde modet oppe gennem kampen mod sygdommen.

På træet hænger der et lille skilt med hendes ønske om en dag ”igen at blive så rask, at hun selv kan besøge træet”.

Det blev hun. Anne-Maries besøg ved hendes kirsebærtræ blev en sentimental, men meget positiv oplevelse for hende selv. Jeg har skrevet en lille artikel til ugebladet Søndag om besøget, som hun og jeg håber kan være en opmuntring for andre, der slås med svær sygdom.

Som I kan forstå, er det en af de artikler, jeg har skrevet gennem flere år, som betyder mest for mig personligt. Den er ikke tilgængelig online, og jeg vil derfor ganske undtagelsesvis tillade mig at reklamere for, at I køber ugebladet Søndag i denne uge.

 

 


Tags

evakuerede, fukushima, kræft, ozaki, søndag


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}