maj 1

En weekend i Kyoto – oplev Japans gamle kejserby på cykel

1  comments

Asger Røjle Christensen

Kyoto har som by så ufatteligt mange tilbud. Den gamle kejserby blev som en af de eneste større japanske byer ikke sønderbombet af amerikanerne under Anden Verdenskrig, så der er templer, helligdomme, museer, borge og seværdigheder nok til mange besøg.

Hvis man på sit andet eller tredje besøg for længst har set både guldtemplet og sølvtemplet og gerne vil udforske byens øvrige attraktioner på en ny måde, så er Kyoto faktisk med sine brede boulevarder en af de få japanske byer, hvor det er en rigtigt god ide at gå hen i en af de mange cykel-udlejninger og opleve byen fra sadlen af en cykel.

Den weekendguide, som jeg havde i lørdags-Politiken, er derfor skrevet som en opskrift på, hvordan man kan få en oplevelsesrig weekend i byen på cykel. Online-versionen er kun tilgængelig for avisens abonnenter.


Tags

cykel, guide, Japanrejse, kyoto, politiken, turisme


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Kære Asger Røjle Christensen
  jeg er blevet opmærksom på dine interessante artikler i POV International.

  Jeg har selv personlige oplevelser fra Japan, idet jeg i nogen tid arbejdede for et japansk firma i Osaka. Jeg har skrevet om nogle af mine oplevelser på min egen hjemmeside, hvis URL-adresse jeg har anført ovenfor.
  Jeg kan forstå, at du også var i Japan i begyndelsen af 90’erne?
  Det firma, jeg arbejdede for, viste sig at være et yakauzafirma. Måske kender du det?
  Venlig hilsen

  Max Suhr Olesen

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}