oktober 16

Nyt foredrag: Mine møder med Japan og japanere

0  comments

Asger Røjle Christensen

I dette foredrag fortæller journalisten, forfatteren og rejselederen Asger Røjle Christensen om næsten 40 års liv med Japan og japanere. Han har boet i landet i to årelange perioder, 13 år i alt, og han har besøgt det flittigt i alle årene indimellem, både af professionelle og private årsager.

Han er japansk gift og har boet i en japansk familie i mange år. Han har utallige gange oplevet, at mange af de høflige japanere, som han holder så meget af, opleves som generte og reserverede, når man første gang møder dem. 

Denne umiddelbare afstand skaber en masse myter og fordomme om japanere. Men de er ikke så forskellige fra os andre, når det kommer til stykket. De har typisk en anden opdragelse og bærer på en anden historie og kultur, men de er bygget af de samme arveanlæg, og der er gode forklaringer på forskellene mellem dem og os.

Det handler dette livlige foredrag om. Det illustreres med egne fotografier fra arbejdslivet og det personlige liv. Hvis I er interesserede, er I velkommen til at skrive til Asger Røjle Christensen på email: arc@asgerrojle.com


Tags

asger røjle christensen, foredrag, japan


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}