september 16

Ny bog: Seikatsu – japansk hverdag

0  comments

Asger Røjle Christensen

Pressemeddelelse fra forlaget Turbine:

Seikatsu betyder hverdag på japansk. Og forfatteren Asger Røjle Christensen er den oplagte formidler af japansk kultur til nysgerrige danskere.

”Seikatsu – japansk hverdag” er titlen på en velskrevet og underholdende bog, der 26. september udkommer på forlaget Turbine. En oplagt julegaveide til alle, som overvejer en Japan-rejse, eller som blot interesserer sig for andre folkeslag.

Hvert kapitel tager fat på en lille flig af hverdagslivet i Japan. Fra kunsthåndværk og klapvogne til romantik og rismarker. På en sjov og underfundig måde skildrer bogen forskellige sider af skik og brug i Japan.

Den fremhæver særprægede, overraskende og smukke detaljer i almindelige japaneres liv. Der er mange ting at forundres over, og der er lige så mange ting at tage ved lære af for alle, der har mod på et andet perspektiv på verden end det, vi er opdraget med.

Men det viser sig hver gang, at japanerne ikke er så sære og mærkelige, når det kommer til stykket. De har fået en anden kultur ind med opdragelsen, men de er skabt af akkurat de samme arveanlæg, som vi andre er.

Det er grundtanken i ”Seikatsu – japansk hverdag”, som er skrevet af Asger Røjle Christensen, en erfaren journalist, forfatter, foredragsholder og rejseleder. Han har i mange år boet og arbejdet i Japan, er blevet fortrolig med den japanske kultur og har gjort den japanske hverdag til sin egen.

Bogen er en opdateret og gennemskrevet samling af Japan-klummer under overskriften ”Seikatsu”, som er publiceret på websiden POV International gennem de seneste halvandet år. Den udkommer 26. september.

http://www.turbineforlaget.dk/shop/boeger-paa-vej/boeger-paa-vej/seikatsu-japansk-hverdag/


Tags

hverdag, POV, seikatsu, turbine


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}