juli 8

Nu medlem af Mediehuset Rubrik

0  comments

Asger Røjle Christensen

Jeg har fra og med denne måned meldt mig ind i Mediehuset Rubrik.

Med dygtige og søde kolleger og en fornem adresse midt i København tror jeg, at det vil kunne give mig et kollegialt miljø under mine ophold i Danmark. Jeg håber, at det vil kunne give mig nye ideer, ny inspiration og nye opgaver samt måske hjælpe med til at øge mine redaktør-kontakter i Danmark, som efter mange år i Japan efterhånden er lidt rustne.

Mediehuset Rubrik har på sin hjemmeside lavet en lille nyhed om min ankomst.


Tags


Dette kunne måske også interessere dig?

Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}