juli 8

Nu medlem af Mediehuset Rubrik

0  comments

Asger Røjle Christensen

Jeg har fra og med denne måned meldt mig ind i Mediehuset Rubrik.

Med dygtige og søde kolleger og en fornem adresse midt i København tror jeg, at det vil kunne give mig et kollegialt miljø under mine ophold i Danmark. Jeg håber, at det vil kunne give mig nye ideer, ny inspiration og nye opgaver samt måske hjælpe med til at øge mine redaktør-kontakter i Danmark, som efter mange år i Japan efterhånden er lidt rustne.

Mediehuset Rubrik har på sin hjemmeside lavet en lille nyhed om min ankomst.


Tags


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}