juni 9

I stald hos Nyland Kommunikation

0  comments

Asger Røjle Christensen

Jeg elsker at holde foredrag om Japan, når jeg er hjemme i Danmark.

Hidtil har jeg selv via email lavet de foredragsaftaler, jeg har kunnet stille på benene. Jeg har imidlertid haft så travlt med andre ting, at jeg ikke har fået taget alle de initiativer, jeg gerne har ville tage. Derfor er min foredragsvirksomhed i de sidste par år druknet lidt i andre gøremål.

Men nu er jeg kommet “i stald” hos dygtige, ihærdige Katrine hos Nyland Kommunikation. Det er jeg faktisk ret stolt over. Nu ser jeg med stor optimisme på mulighederne for at få noget til at ske på den front. Jeg glæder mig.

Jeg er i Danmark i september i år og i februar næste år. Jeg håber på at komme ud og holde rigtigt mange foredrag i hele landet.


Tags

foredrag, japanforedrag, Nyland Kommunikation


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}