november 5

Flere Japan-interresserede læsere til forkant.nu

0  comments

Asger Røjle Christensen

Mine “korte analyser til de korte nyheder” om Japan og Asien på www.forkant.nu er nu udkommet stabilt i halvanden måned. Jeg har fået ganske mange positive reaktioner, og nu er jeg nået så langt, at jeg har lavet en fin aftale med Dansk-Japansk Selskab, der betyder, at selskabets medlemmer får nyhedsbrevet (og adgang til www.forkant.nu) tilbudt gratis frem til udgangen af 2015, hvis de har lyst til det.

Det er en ordning, som jeg er meget glad for, og som jeg har tilladt mig at gøre til emne for dagens forkant, som i dagens anledning er tilgængelig for alle, uanset om man har betalt eller ej.


Tags

danmark, forkant


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}