november 25

Danske tandlæger på kursusrejse i Japan

0  comments

Asger Røjle Christensen

Japan ligger unægteligt langt væk fra danske tandlægeklinikker.
Men ikke desto mindre står der meget japansk-produceret udstyr omkring danske tandlægestole, og der kunne stå endnu mere.

Der er for danske tandlæger megen inspiration at hente ved at møde og opleve tandlæger og leverandører langt mod øst.

I sidste uge rejste Dentalinstituttets Sisse Wellejus Hansen rundt i Japan i spidsen for 24 danske tandlæger og andre tandfagfolk med vidt forskellige specialer på en travl og intens studietur.

De besøgte dygtige kolleger, fremstående forskere og højteknologiske leverandører, og de kom hjem med mange nye ideer til at gøre store eller små ting i hverdagen lidt anderledes.

Selv om det faglige program fyldte meget, blev der også tid til at besøge nogle af Tokyos og Kyotos berømte seværdigheder, og to dage midtvejs blev tilbragt langt væk fra de store byer ved Izu-halvøens kyst, hvor deltagerne oplevede at bade i varme kilder og smage områdets traditionelle køkken.

” Mine forventninger var skyhøje og blev alligevel overgået. Jeg er vendt hjem med en masse inspiration og nyt venskab og ser frem til at implementere nogle af alle de ting, jeg har lært i løbet af vores rejse - både fagligt og personligt”, skrev en af deltagerne efter studierejsen.

Jeg havde fornøjelsen - og det var virkelig en fornøjelse - at stå for det ikke-faglige program og logistikken undervejs. I foråret tager vi afsted igen med en ny gruppe tandlæger.


Tags


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}