december 11

På side 2 af verdens største avis

0  comments

Asger Røjle Christensen

Man bliver altså lidt ydmyg, når man portrætteres på side 2 af verdens største avis, Yomiuri Shimbun, som har ti millioner i oplag.

Yomiuri har en fast rubrik på side 2 under overskriften “Kao” (ansigt), og jeg blev opfordret til at stille op i anledning af min nylige beslutning om at forsøge mig med et comeback som journalist og analytiker i Tokyo her i efteråret.

Artiklen indeholder et kort CV af undertegnede samt nogle citater om, hvorfor jeg spår, at Japan igen er ved at blive mere interessant for vesterlandske og danske lytter, seere og læsere. Lad os håbe, at jeg får ret.


Tags

japan, medier, yomiuri


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}