januar 13

På flugt fra Nordkorea: Dansk politi tror mig ikke

0  comments

Asger Røjle Christensen

Før nytår skrev jeg til dr.dk historien om den stakkels mand, Bae Jun-sik, som siger, at han er nordkoreansk flygtning og flere gange er blevet angrebet og truet ved danske asylcentre. Det gjorde jeg på basis af nyhedshistorier og blogsider på nettet.

Men lige inden min afrejse fra Danmark i torsdags fik jeg mulighed for at have mit eget interview med manden selv. I dag er dr.dk derfor i stand til at publicere mandens egen beretning, som han fortalte den til mig.


Tags

asyl, danmark, dr.dk, flygtninge, hanstholm, nordkorea


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}