oktober 19

Ny bog: Undskyld på japansk

0  comments

Asger Røjle Christensen

PRESSEMEDDELELSE

“Undskyld på japansk – Japans fortid og nutid i krig og fred” udkommer 6. november.

Det er en udvidet, gennemskrevet og opdateret version af den bog, som forfatteren, Asger Røjle Christensen, udgav med samme titel i 2008 på det daværende Borgens Forlag.

Bogen handler om det moderne Japans håndtering af sin krigshistorie vedrørende Anden Verdenskrig. Den gamle bog er for længst udsolgt, og udviklingen i regionen har samtidig gjort den forældet. Problemerne vedrørende “det historiske problem” i forholdet mellem Japan og dets nabolande er bestemt ikke blevet færre i mellemtiden. Derfor er der stort behov for en ny og opdateret udgave, som på dansk grundigt og nuanceret gennemgår, hvordan striden om historien har udviklet sig gennem de syv årtier, der er gået siden krigens afslutning.

Forfatteren har finansieret udgivelsen gennem en crowdfunding-kampagne tidligere på året, hvor knap hundrede “backere” ud af deres private penge har støttet den nye bog med et større eller mindre beløb. Udgivelsen sker i samarbejde med Trykværket i Aarhus, og vejledende pris i boghandlerne bliver inklusive moms 179 kroner.

Der bliver to bogreceptioner i anledning af udgivelsen, den første mandag 6. november klokken 16-18 på Løves Bog- og Vincafe i Aarhus, og den anden onsdag 8. november klokken 16-18 i Thiemers Magasin på Vesterbro i København. Her kan bogen købes til rabatpris, og alle interesserede er naturligvis velkomne.

Forfatteren har netop for få uger siden fået udgivet den meget roste bog “Seikatsu – japansk hverdag” på forlaget Turbine. De to udgivelser bør ikke forveksles, men “Seikatsu”-bogen vil også være til salg ved de to bogreceptioner.


Tags

krigshistorie, trykværket, undskyld på japansk, WW2


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}