april 11

Fukushima otte år efter

0  comments

For to år siden skrev jeg ved seks-års-dagen for Fukushima-ulykken en grundig fakta-artikel – så afbalanceret som muligt – om situationen på det ødelagte atomkraftværk. Jeg fik flere positive reaktioner, og jeg ved, at min tekst har været til nytte i undervisningssammenhæng.

Da behovet for en sådan artikel på dansk ikke er blevet mindre, har jeg valgt at bruge otte-års-dagen 11.marts 2019 som anledning til at gennemskrive, opdatere og genudsende den. Tak til Michaël Dorbec for hans fine opdatering af grafikken fra dengang.


Tags

atomkraft, energi, evakuerede, fukushima, POV, radioaktivitet, tsunami


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350