marts 23

76 “forkanter” om Japan og Asien på et halvt år

0  comments

Asger Røjle Christensen

Fra vores helt egen verden:

Kære Japan- og Asien-nørder rundt omkring

I denne uge har mit forkant.nu-projekt et halvt års jubilæum.

76 ”forkanter” er indtil videre udkommet om udviklingen i Japan og omegn. Det virker. Det bliver læst. Jeg får megen positiv respons og mange gode ideer fra mine abonnenter. Tusind tak for det. Bliv endelig ved med at kontakte mig på: forkant@asgerrojle.com

Selv har jeg uvurderlig gavn af forkanterne som en motor i at få sat ord på alle de ideer og tanker, som jeg går og gør mig, mens jeg følger med i udviklingen herovre. Ideer og tanker, som mange gange ville være forsvundet ud i intetheden, dengang jeg endnu ikke havde opfundet mit eget lille nyhedsmedie. Det glæder mig, at andre også kan have gavn af dem.

Jeg håber derfor, at endnu flere vil være med. Fortæl om nyhedsbrevet/betalingssitet, hvis I kender nogen, der måske vil være interesserede. Dyrt er det ikke.

Tjek indholdet på: www.forkant.nu

På forhånd tak for hjælpen.


Tags

forkant, forkant.nu, japananalyse, medier, østasien


Dette kunne måske også interessere dig?

Nyt foredrag: Hokkaido

Nyt foredrag: Hokkaido
Kommentarer er meget velkomne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}