Home Forkant

@forkant

“forkant.nu – på forkant med Japan og Asien” er et dansk nyhedsbrev og et website om udviklingen i Japan og dets nabolande.

Japan-kenderen Asger Røjle Christensen skriver m en rækkeed jævne og ujævne mellemrum små hurtige analyser, som hjælper forkant.nu’s brugere til at få hoved og hale i de hurtige nyheder, der kommer fra regionen.

Analyserne skrives på baggrund af aktuelle nyheder inden for politik, geopolitik, økonomi, teknologi og kultur. Hver analyse bygges op omkring en klar pointe. Den vil indeholde de fornødne ord til at forklare denne pointe – og ikke et ord mere. Plus meget ofte link til grundigere materiale. Det skal være nyttigt for travle folk, uanset om deres Japan- og Asien-interesse er professionel eller privat.

I de første tre år efter forkanternes debut i efteråret 2014 kostede det penge at følge med. Men nu er det åbent for enhver at gå ind på websiden og tilmelde sig såvel nyhedsbrevet som den tilknyttede facebook-gruppe.

I må også meget gerne skrive til Asger på email-adressen forkant@asgerrojle.com, hvad der er godt, og hvad der er skidt, hvad der er for meget eller lidt af, eller hvilke emner der også burde tages op. Det vil alt sammen få indflydelse på indholdet i den følgende tids forkanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *