Forkant

@forkant

“forkant.nu – på forkant med Japan og Asien” er et nyhedsbrev og et betalingssite om udviklingen i Japan og dets nabolande.

Japan-kenderen Asger Røjle Christensen skriver tre små hurtige analyser om ugen, som hjælper forkant.nu’s brugere til at få hoved og hale i de hurtige nyheder, der kommer fra regionen. Når det er muligt i forhold til mit øvrige program, udkommer de ved morgenstunden dansk tid mandag, onsdag og fredag.

Analyserne skrives på baggrund af aktuelle nyheder inden for politik, geopolitik, økonomi, teknologi og kultur. Hver analyse bygges op omkring en klar pointe. Den vil indeholde de fornødne ord til at forklare denne pointe – og ikke et ord mere. Plus link til grundigere materiale. Det skal være nyttigt for travle folk, uanset om deres Japan- og Asien-interesse er professionel eller privat.

Et abonnement er billigt. Det kan man ikke sige andet. En måned koster 100 kroner. Et kvartal koster 200 kroner. Og et år koster 500 kroner. Et såkaldt “firma-abonnement” koster 1000 kroner. Firma-abonnementet giver adgang for et ubegrænset antal email-adresser til nyhedsbrev/site og kan naturligvis også benyttes af skoleklasser, organisationer og Japan-interesserede familier.

Endelig kan man også modtage nyhedsbrevet og få adgang til websitet ved at melde sig ind i Dansk-Japansk Selskab (http://www.dansk-japanskselskab.dk/). Vi har indgået en aftale om, at medlemmerne får forkant.nu tilbudt som en af fordelene ved medlemskabet.

Brugerne af nyhedsbrevet/sitet inviteres til at være med i en aktiv udveksling, hvor udviklingen i Japan og nabolandene diskuteres. Der er oprettet en lukket facebook-gruppe, som alle abonnenter er velkommen til at blive medlem af, og hvor der til tider er livlig debat. I må også meget gerne løbende skrive til Asger Røjle Christensen på email-adressen forkant@asgerrojle.com, hvad der er godt, og hvad der er skidt, hvad der er for meget eller lidt af, eller hvilke emner der også burde tages op. Det vil alt sammen få indflydelse på indholdet i den følgende tids forkanter.

Alle er velkommen til at melde sig som abonnenter ved at udfylde nedenstående formular. Skriv under “Din besked”, hvilken type abonnement du ønsker, og hvis der er tale om et firma-abonnement bedes du skrive de email-adresser, abonnementet skal omfatte (Det kan ændres og udbygges siden hen). Betal derpå beløbet på firmaet asgerrojles bankkonto (reg.nr. 0274, konto 4777-605550) med reference til dit eller dit firmas navn. På forhånd tak.

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked